تغدیه

بایگانی
  • ۰
  • ۰

وزاد شما نمی تواند صحبت کند یا تمامی صحبت های شما را بفهمد اما به سرعت یاد می گیرد . تحقیقات نشان می دهند نوزادان حتی در رحم مادر صداهای والدین را می شنوند .بدو تولد نوزاد شروع به دقت در کلمات و الگو ها کرده تا متوجه شود چه می گویید واز قدرت مشاهده استفاده می کند تا چیز هایی مثل عشق ، اعتماد ،زمان ، علت و معلول را در دنیای احساسی و جسمی درک کند .

زمان رشد

نوزاد قبل از تولد آنچه می گویید یا انجام می دهید را یاد می گیرد. پس از تولد شاید ارزش معنایی لغاتی که استفاده می کنید را نداند . اما احساساتی همچون شادی، غم ، عشق، نگرانی، اضطراب و خشم را درک می کند. هفت ماهگی متوجه صدا زدن اسم خود می شود زمانی که کودک هشت ماهه میشود  تا ۱۲ ماهگی دستوراتی چون نه ، دست نزن را متوجه می شود و زمانی که کودک دو ساله می شود  می تواند با ۲-۳ عبارت با شما حرف بزند . حدود ۳ سالگی چند صد تایی دامنه لغات دارند.  و خیلی چیزها را درک می کنند مثلا: خرید خوراکی ، نظافت منزل ، معانی چون شب و خوابیدن.

چگونگی رشد

بدو تولد تا زمانی که کودک یک ماهه میشود

هر لحظه که بیدار می شود از حواس خود برای گرفتن اطلاعات جدید پیرامون دنیای اطرافش استفاده می کند . اگرچه مثل بزرگسالان و یا بچه ها بزرگتر قدرت تغییر ندارد اما دارد مخزن اطلاعات خود را پایه گذاری می کند .

از دو ماهگی تا زمانی که کودک سه ماهه میشود

نوزاد شما خوب به آنچه در محیط وجود دارد نگاه می کند . فعالیت مورد علاقه اش تماشای هر آنچه که پیرامونش رخ می دهد است . او متوجه خواهد شد که وقتی به شما نیاز دارد او را  آرام می کنید ، به او غذا می دهید و یا با وی بازی می کنید .

از چهار ماهگی تا زمانی که کودک هفت ماهه می شود

نوزاد شما اسم خود را یاد گرفته ، وقتی او را صدا بزنید متوجه  می شود . حتی به سمت شما می چرخد که پاسخ خود را به شما بفهماند . به صدای شما واکنش می کند. وقتی که خوشحال هستید خشنود شده و اگربه تندی با او صحبت کنید ، ناراحت شده و ممکن است که گریه کند .اینجاست که فرق غریبه و آشنا رادرک می کند که اولین شکل مکالمه او با شماست.

از هشت ماهگی تا زمانی که کودک یک ساله می شود

نوزاد شما درخواست را می فهمد .بگویید “نه ” وقتی که می خواهد یک خروجی برقی را لمس کند ،او متوقف شده و به شما خیره می شود . حتی ممکن است سرش را به نشلنه مخالفت بر گرداند

  • ۹۹/۰۵/۰۱
  • رعنا عنابستانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی