تغدیه

بایگانی
  • ۰
  • ۰

شیر اسیدوفیلوس

شیر اسیدوفیلوس از شیر پس چرخ ، پرچرب و یا شیر نیمه چرب تولید می گردد. شیر را ابتدا در حرارت ۱۱۵ تا ۱۲۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۱۵ دقیقه استریل می کنند.

ممکن است شیر را بدین طریق حرارت داد که ابتدا حرارت را به ۸۸ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت و پس از سرد کردن تا ۳۸ درجه سانتی گراد و نگهداشتن برای ۲ تا ۳ ساعت مجددا آن را در حرارت ۸۸ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت استریل کنند.

پس از خنک کردن به دمای ۳۷ تا ۳۸ درجه سانتی گراد ۱ تا ۲ درصد از کشت مادر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس اضافه کرده و خوب مخلوط مینمائیم و در همان درجه حرارت نگه میداریم تا اینکه درصد اسید لاکتیک در محصول به ۱۶۵ برسد.

سپس لخته تولید شده را شکسته و شیر اسیدی را بسته بندی می نمایند و در یخچال ۴ درجه سانتی گراد نگهداری می کنند. بافت این شیر مانند خامه غلیظ بوده و مزه ترش و مطبوعی دارد.

تعداد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس این محصول حدود ۲۰۰ میلیون در میلی لیتر است.

بیشتر بدانیم :

نکته :

این میکروب برای نارسایی های روده مانند اسهال و کولیت و یبوست مفید است زیرا با وجود لاکتوز تخمیر نشده ای که به روده بزرگ منتقل می شود رشد و تولید اسید لاکتیک کرده و میکروبهای مضر را در آن محیط از بین می برد.

در صورت لزوم قبل از بسته بندی ۵ تا ۱۰ درصد لاکتوز و یا مالتو دکسترین به شیر اسیدی اضافه می کنند تا از نظر بافت و مزه مطبوع تر گردد.

شیر اسیدوفیلوس ممکن است با مزه و طعم های مختلف میوه ای و شیرین مخلوط و بسته بندی گردد. در یک نوع از این محصول می توان پس از استریل کردن شیر حدود ۱ درصد گلوکز یا عسل و ۵ درصد آب گوجه فرنگی اضافه نمود.

بیشتر بدانیم : پودر کاکائو

  • ۹۹/۰۸/۱۱
  • رعنا عنابستانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی