تغدیه

بایگانی
  • ۰
  • ۰

مواد بهبود دهنده نان S111 با بسته بندی آبی :

این بهبود دهنده نان یک بهبود دهنده بسیار موثر جهت افزایش کیفیت و ماندگاری انواع نان ها می باشد . مواد بهبود دهنده آبی برای آرد های ضعیف به کار می رود . میزان مصرف آن 0/5 – 0/3 درصد وزنی آرد است

مواد بهبود دهنده نان سوپر S112 با بسته بندی سرمه ای :

این بهبود دهنده نان یک بهبوددهنده بسیار قوی جهت افزایش حجم ، کیفیت و ماندگاری انواع نان ها می باشد . مواد بهبوددهنده سوپر به ویژه برای آرد های خیلی ضعیف ارائه شده است که با تقویت آرد ، کیفیت نان حاصله را بهبود می دهد . میزان آن 0/4 – 0/2 درصد براساس وزن آرد مصرفی می باشد .

مواد بهبود دهنده نان طلایی S115 :

این بهبود دهنده نان یک بهبود دهنده بسیار موثر برای افزایش کیفیت ماندگاری نان ها می باشد .

بهبود دهنده طلایی برای آرد های ضعیف به کار می رود . میزان مصرف آن 0/5 – 0/3 درصد وزنی می باشد .

بیشتر بخوانید :

انواع بهبود دهنده های نان سنتی اُماج عبارتند از :

1 – مواد بهبود دهنده نان سنتی قهوه ای S110 :

مخصوص نان های نیمه حجیم نظیر بربری و سنگک

2 – مواد بهبود دهنده نان سنتی زرد S114  :

مخصوص نان های تخت نظیر لواش و تافتون

میزان مصرف بهبود دهنده نان های سنتی :

مواد بهبود دهنده نان های سنتی عموما به میزان 50 تا 100 گرم به ازای هر کیسه آرد 40 کیلویی و به همراه خمیر مایه ، مستقیما روی آرد اضافه می شوند .

مزایای مصرف بهبود دهنده نان های سنتی :

عمل آوری سریع تر خمیر

رفع قدرت تحمل تخمیر

رفع مشکلات ناشی از آرد های سست

بهبود تردی , عطر ، طعم و رنگ نان

جلوگیری از بیات شدن سریع محصول تولیدی

منبع : جهان شیمی

  • ۹۹/۱۱/۱۳
  • رعنا عنابستانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی