تغدیه

بایگانی
  • ۰
  • ۰

اسید معدنی بی رنگ و بی بو بوده و این اسید به نام اوروتوفسفریک نیز نامیده می شود.

می تواند مایع یا جامد کریستالی شفاف باشد که برای فلزات و همچنین بافت انسانی خورنده است. تولید کنندگان مواد غذایی و نوشیدنی آن را دوست دارند زیرا ارزان هستند، و در صنایع مختلف قابلیت مصرف به شکل خوراکی دارند و به عنوان نگهدارنده نیز عمل می کنند.

به طور کلی خواص آن به دو دسته تقسیم می شوند:

  • خواص فیزیکی
  • خواص شمیایی

خواص فیزیکی

به صورت خالص یک جامد بلوری سفید با نقطه ذوب 42.35 درجه سانتیگراد است. هنگامی که غلظت آن کمتر است، یک مایع ویسکوز بی بو، بدون رنگ، با چگالی 1.885 گرم در میلی لیتر است. این ماده غیر سمی و غیر فرار است. معمول ترین غلظت آن در آب 85 ٪ است.

بیشتر بخوانید :

خواص شیمیایی

دارای سه اتم H اسیدی و قابل جایگزین است. بنابراین، این ماده به طور متفاوت با سایر اسیدهای معدنی واکنش نشان می دهد. با استفاده از جایگزینی یک، دو یا سه اتم هیدروژن، مانند NaH2PO4، Na2HPO4 و Na3PO4، می توان سه نمک متفاوت تولید کرد.

در دماهای بالا، مولکول های ان می توانند با یکدیگر واکنش نشان داده و (با از دست دادن مولکول آب) ترکیب شوند تا دیمر، تری مر و حتی زنجیره های پلیمری طولانی مانند اسید فسفریک و اسید متافسفریک تشکیل دهند.

منبع : فروشگاه مواد شیمیایی جهان شیمی

  • ۹۹/۱۲/۱۸
  • رعنا عنابستانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی